Welcome bij CareLess Nederland   Click to listen highlighted text! Welcome bij CareLess Nederland Powered By GSpeech
Direct hulp nodig? Bel 06 - 55 84 22 40

CareLess Services

Langer zelfstandig thuis blijven wonen. In uw eigen (aangepaste) woning of in een (senioren)appartement. Dit wilt u comfortabel, veilig en vooral onafhankelijk doen.

Uw zorg wordt meestal door uw thuiszorgorganisatie geleverd. Het kan zijn dat uw behoefte daar niet helemaal op aansluit. CareLess Nederland biedt u services aan die aansluiten op uw thuiszorgorganisatie.

Voor u als mantelzorger ook erg interessant. 

Voor iedere persoon is de behoefte weer anders. De één heeft hulp nodig bij de financiën, de ander bij het uitlaten van de hond en weer een ander wil graag de maaltijden laten komen. 

CareLess Nederland is een samenwerking aangegaan met verschillende partners en bedrijven om u een zo gevarieerd mogelijk aanbod te kunnen geven.

U regelt het zelf!

  • U bent niet afhankelijk van de overheid.
  • U neemt zelf de nodige maatregelen.
  • U houdt zelf de regie over de uitvoering.
  • U betaalt het zelf.
Services op Maat

Wilt u liever uw eigen pakket samenstellen, dat is natuurlijk ook mogelijk. Dit kan via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van onderstaande button.

Bekijk hieronder ons aanbod.

Gezonde maaltijdbezorging is een van onze services.
Maaltijdbezorging

CARELESS GELOOFT IN OPLOSSINGEN EN MOGELIJKHEDEN! 
U TOCH OOK?

Onze services

Hulp in en aan huis

Er zijn genoeg organisaties die u en uw mantelzorger kunnen ontzorgen bij hulp in en aan het huis. Hulp in het huishouden kunt u vaak regelen via uw thuiszorgorganisatie. U kunt dit ook particulier doen. Kijk gerust naar ons aanbod. Mocht uw vraag er niet bij staan of mocht u hulp nodig hebben, bel ons gerust.

Persoonsalarmering/ 24 uur alarmering

Of u nu alleen woont of nog met z’n tweeën bent, het is prettig zekerheid op hulp te hebben. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dit kan rechtstreeks via de alarmcentrale naar uw zorgorganisatie, naar uw mantelzorger of een extern bedrijf.

Mantelzorg ondersteuning

Als mantelzorger zorgt u voor uw ouder(s) en stemt u uw mantelzorgtaken af met uw eigen (gezins)leven en werksituatie. Gelukkig zijn er genoeg organisaties die u hierbij kunnen steunen.CareLess gaat uiterst zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Wij hanteren daarvoor een Duitse standaard DSGVO, die veel strenger is dan de Nederlandse wet- en regelgeving met betrekking tot de privacy (AVG).

Wat in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wordt genoemd, is in Duitsland de Datenschutz-Grundverordnung (DSGVO), die op 25 mei in werking is getreden. Personen van wie gegevens worden verwerkt, krijgen nieuwe privacy-rechten en hun bestaande rechten worden versterkt.


Copyright © 2021 CareLess Nederland  - website-ontwikkeling Basis Works
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech