Welcome bij CareLess Nederland   Click to listen highlighted text! Welcome bij CareLess Nederland Powered By GSpeech
Direct hulp nodig? Bel 06 - 55 84 22 40

Over ons

Onze passie

Vanuit de overtuiging dat iedereen recht heeft op een passende woning, alleen, samen met zijn/haar echtgenoot of partner of met gelijkgestemden is CareLess opgericht.
De kernwaarden die hierbij gehanteerd worden zijn Comfort, Onafhankelijkheid en Veiligheid. Alles wat door CareLess uitgevoerd wordt, is met deze kernwaarden voor ogen. De passie voor deze overtuiging komt door onze persoonlijke situatie met ouderwordende ouders en een werkverleden als senior consultant in de huisvesting voor senioren en mensen met een beperking. 

Zorg in Nederland 

Als senior kunt u steeds minder vaak een beroep doen op de overheid. Verzorgingshuizen zijn gesloten en u moet heel wat mankeren, wilt u in aanmerking komen voor een opname in een verpleeghuis. CareLess werkt samen met zorgmanagers die uit eigen ervaring spreken en aangeven dat de zorg in de verpleeghuizen niet meer van deze tijd is.

De zorg moet en kan anders en beter! Meer persoonlijke aandacht!

Mantelzorg

CareLess is partner van het Netwerk Langer Zelfstandig Thuis. Een netwerk dat erop gericht is om senioren en mensen met een beperking zo lang mogelijk thuis te laten wonen met ondersteuning van mantelzorgers, en ook met professionele dienstverleners. Denk hierbij aan:

  • boodschappen doen;
  • een kapper;
  • een tuinman, maar ook 
  • een tandarts die bij u thuis komt. 

CareLess helpt u met services en producten die uw Comfort, Onafhankelijkheid en Veiligheid bevorderen. Uw keuzevrijheid is daarbij heel belangrijk. U regelt het zelf!

  • U bent onafhankelijk van de overheid;
  • U neemt zelf de nodige maatregelen; 
  • U houdt zelf de regie over de uitvoering;
  • U betaalt het zelf.

Wij adviseren en organiseren alles op gebied van zelfstandig wonen voor vitale senioren en mensen met een beperking. Neem gerust contact met ons op.

Lloyd Veira

"Iedereen heeft recht op passende huisvesting”.

Ik help u met nieuwbouw van uw seniorenappartement of met de aanpassing van uw huidige woning, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

Anja van der Wiel

“Neem uw toekomst in eigen hand! Hou controle over uw leven."

Veel senioren en mensen met een beperking hebben behoefte aan zorg en ondersteuning. Neem de regie in eigen hand. 
Ik help u graag door u met anderen in verbinding te brengen.CareLess gaat uiterst zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Wij hanteren daarvoor een Duitse standaard DSGVO, die veel strenger is dan de Nederlandse wet- en regelgeving met betrekking tot de privacy (AVG).

Wat in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wordt genoemd, is in Duitsland de Datenschutz-Grundverordnung (DSGVO), die op 25 mei in werking is getreden. Personen van wie gegevens worden verwerkt, krijgen nieuwe privacy-rechten en hun bestaande rechten worden versterkt.


Copyright © 2021 CareLess Nederland  - website-ontwikkeling Basis Works
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech