Welcome bij CareLess Nederland   Click to listen highlighted text! Welcome bij CareLess Nederland Powered By GSpeech
Direct hulp nodig? Bel 06 - 55 84 22 40

Residence Rondist

CareLess Real Estate B.V. heeft de voormalige T & D Multimarkt aan de Wethouder Venteweg 2A in Gouda recentelijk aangekocht. Wij zijn voornemens om in nauwe samenwerking met Residence Rondist een kleinschalige woonvorm te realiseren voor senioren met een intensieve zorgbehoefte (dementie). 2 december is er een informatiebijeenkomst voor omwonenden.

Kayena Residence

Op 25 september 2019 is het bouwbord van Kayena Residence onthuld.  In het voormalig districtskantoor van de KNVB komen zorgappartementen voor senioren met een Caribische achtergrond.

Residence Bougainville Steyl

De omgevingsvergunning is binnen voor Residence Bougainville Steyl. De transformatie politiebureau naar appartementen voor senioren met dementie start na de bouwvak vakantie. 

Bouwbord Poort van Etten onthuld: nieuwe appartementen worden gasloos

Wethouder Dennis Bouwman heeft vrijdagmiddag het bouwbord van Residence Poort van Etten onthuld. Het volledig gasloze seniorencomplex verrijst op de hoek van de Ettenstraat en de Kampstraat in Beilen.

Meer informatie over de appartementen leest u hier.
CareLess gaat uiterst zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Wij hanteren daarvoor een Duitse standaard DSGVO, die veel strenger is dan de Nederlandse wet- en regelgeving met betrekking tot de privacy (AVG).

Wat in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wordt genoemd, is in Duitsland de Datenschutz-Grundverordnung (DSGVO), die op 25 mei in werking is getreden. Personen van wie gegevens worden verwerkt, krijgen nieuwe privacy-rechten en hun bestaande rechten worden versterkt.


Copyright © 2021 CareLess Nederland  - website-ontwikkeling Basis Works
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech