Welcome bij CareLess Nederland   Click to listen highlighted text! Welcome bij CareLess Nederland Powered By GSpeech
Direct hulp nodig? Bel 06 - 55 84 22 40

Mantelzorg

Als mantelzorger kunt u het soms erg zwaar hebben en bied hulp enige verlichting. CareLess helpt u als mantelzorger graag waar nodig. 

  • Wij werken samen met professionele mantelzorgondersteuners en met mantelzorgmakelaars die u op weg kunnen helpen om de juiste zorg en services voor u zelf of voor uw echtgenoot, partner, ouder(s), zoon of dochter te regelen.

  • Wij werken graag samen met uw zorgaanbieder die al bij u thuis komt om samen te signaleren welke (aanvullende) ondersteuning in de vorm van services en welzijn nodig zijn.

  • Wij streven ernaar dat u een vast aanspreekpunt heeft en een vast team van zorgmedewerkers.

  • Wij werken met moderne, maar makkelijk te volgen, technologie. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld een app waarin u als mantelzorger de service aan uw naaste kunt volgen.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Stel deze gerust via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van onderstaande button. 

CareLess Actueel

nieuwsbriefCareLess Nederland is continue in ontwikkeling. Nieuw te leveren diensten en producten die ervoor zorgen dat u comfortabel, onafhankelijk en veilig kunt blijven wonen. Wij houden u graag van alles op de hoogte. 

Lees het laatste nieuwsCareLess gaat uiterst zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Wij hanteren daarvoor een Duitse standaard DSGVO, die veel strenger is dan de Nederlandse wet- en regelgeving met betrekking tot de privacy (AVG).

Wat in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) wordt genoemd, is in Duitsland de Datenschutz-Grundverordnung (DSGVO), die op 25 mei in werking is getreden. Personen van wie gegevens worden verwerkt, krijgen nieuwe privacy-rechten en hun bestaande rechten worden versterkt.


Copyright © 2021 CareLess Nederland  - website-ontwikkeling Basis Works
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech